prakitiken på ica maxi del2

Vad de utnyttjar personalen till fullo på livsmedelsbutiker. De får knappt vara sjuka. Rena slav arbete. Vi praktikanter få max 1 timme per dag för lunch +fika. Ica personalen tar 2 timmar. Ibland kan vi praktikanter få praktisera utan någon handledare. Det är inte tillåtet. Det har hänt mig flera GÅNGER I KÖKET. När de ska göra matlådor/andra egna så använder de rea varor som går ut 1-2 dagar.Helt okej men de kan ju ligga lagade i flera dagar innan en kund köper en låda eller två. Eller de kan ha redan gått ut. Handlar om kött, gammal Kyckling använder de inte av än så länge . vem vet. personalen får även betala deras fika 7kr/dag.Coop forum bjuder på frukt och fika för sina personal. Salladsbaren använder de färdig köpta sallader. Inget gör de. Ja lilla ICA det blir dyrare att köpa färdig gjorda sallader i längden.Det är bara ta lite vinäger och olja och blanda till någon sallad.De köper ju in färdigt strimlad lök,hackad lök,strimlad purjolök, isbergssallad,andra salladssorter, Det är ju bara blanda lite tomater och rödlök i en bunke olja+vinäger+kryddor+persilja. Vips så har de en ny sallad. Ica behöver för nya sin salladsbar. Salladsbaren på ica Maxi härnösand kan inte stå så tätt som den gör. Ej hygieniskt tänkade. Personalen vill inte ha så men deras kära chefer vill inte höra på. Aj aj. Nu har två personal gått på en dags kurs för salladsbuffe.
På kvällarna kan de hinna med lite hemgjorda sallader till salladsbaren. Jag praktiserade kvällar denna vecka.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0